top of page

Decorama

 Glas- &  Graveeratelier

locatie 19

De Hoge Brug 24 a 

6581 AJ Malden

Mijn naam is Arjan Bouckaert, eigenaar van Decorama, Glas- & Graveeratelier. Door mijn ouders heb ik kennis gemaakt met glas en ben daardoor besmet geraakt met het glasvirus.

Omdat glas een zeer lastig te bewerken materiaal is ben ik mij gaan verdiepen in de technieken. Denk hierbij aan graveren, zandstralen (in tint en diepteverschillen), fusen (glassmelten), snijden, boren, slijpen, schulpen, lijmen, glas in lood en brandschilderen. Met al deze technieken samen kun je prachtige objecten maken en zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is voor mij altijd een uitdaging, hoe gekker en ingewikkelder de vorm des te leuker ik het vind. Hoe dit zoal gedaan wordt laten we graag zien tijdens de Kunstroute Heumen 2024

Op deze dagen in september stellen we ons hele atelier open en kan men ontdekken wat er zoal met glas gemaakt kan worden. Er zullen diverse kunstobjecten te zien zijn, ook gemaakt van Randlood, Tiffany en Mozaïek. Af en toe wordt er een demonstratie gegeven, of misschien wil je zelf een techniek proberen en word jij ook besmet met het glasvirus.

Voor kinderen is er een leuke activiteit, met glas uiteraard, van 10:00 - 12:00 en 13:30 - 14:30 uur.

bottom of page