top of page
Maison d'Art
Maison d'Art
maison d'Art

Galerie Maison d'Art

locatie 12

Groesbeekseweg 50

6581 KS  Malden

Actief zijn en blijven, mensen ontmoeten en een beleving meegeven, (jonge) kunstenaars een kans geven, bijdragen aan een goed doel en zorgen voor een blijvend en duurzaam woongenot.  Dat zijn de drijfveren voor Galerie Maison d’Art van Nettie en Coen.

 

Na 15 jaar wonen en werken in Frankrijk willen ze nog graag kleinschalig ondernemen met een galerie voor kunstwerken die ze in de loop van hun leven hebben verzameld. Deze willen ze toegankelijk maken; gastvrij, uitnodigend en laagdrempelig voor ieder die geïnteresseerd is in kunstuitingen en zelf kunst om zich heen wil hebben.

 

Het aanbod bestaat grotendeels uit grafische kunst. Lithografieën, etsen, houtsnede druk, Art France Cristal en last but not least…..

…..maak je in Maison d’Art kennis met het project Paint a Future.

 

Gerenommeerde kunstenaars uit tientallen landen die zich door ‘gedroomde’ tekeningen van kinderen in achterstandssituaties laten inspireren, en deze dromen letterlijk in hun eigen schilderij verwerken. De schilderijen worden verkocht en met de opbrengst worden de dromen van de kinderen verwezenlijkt. Met een schilderij van Paint a Future hangt er niet alleen een prachtig kunstwerk aan uw muur. U geeft ook een kind de kans op een betere toekomst! Paint a Future maakt kinderdromen waar.

Paint a Future :

Kunstenaar: Dirce Korbes, Brazilië.

Kind: Micaela uit Brazilië.

Micaela woont in een sloppenwijk op het eiland Florianopolis. Haar droom is in de toekomst veel boeken te bezitten en een leuke baan te hebben. Ze weet nog niet wat het zal zijn, maar wat ze wel weet is dat ze in een beter huis wil wonen.

 

Maison d'Art
bottom of page