top of page
Caroline van den Boomen
Caroline van den Boomen-Verkoelen 4.jpg
Caroline van den Boomen-Verkoelen 2.jpg
Caroline van den Boomen-Verkoelen 5.jpg
Caroline van den Boomen-Verkoelen 1.jpg

Caroline van den Boomen-Verkoelen

lOCATIE 13

Boscafé de Zweef

Groesbeekseweg 55a 

6581 BJ  Malden

Caroline (1968) haalt veel voldoening uit het schilderen van afbeeldingen die haar inspireren en raken. Ze houdt van afwisseling, daarom vindt ze het prettig om te variëren in materialen, onderwerpen en gedetailleerdheid, waardoor ze een diversiteit aan werken maakt. Momenteel werkt ze voornamelijk met acryl- en aquarelverf. 

 

Ze tekent en schildert al haar hele leven, maar pas sinds 2014 is ze er echt actief mee aan de slag gegaan. Toen heeft haar hobby de plek van haar werk - als manager bij een farmaceutisch bedrijf - volledig overgenomen: 'Eindelijk alle tijd om te schilderen!'. Een nieuwe creatieve 'carrière', een nieuw pad.

 

De laatste jaren heeft Caroline zich veelal laten inspireren door elegante vrouwenbenen en schoenen met hoge hakken. Daarnaast bestaat veel recent werk uit portretten (in opdracht geschilderd).

Caroline gaat regelmatig de bergen in Zuid-Spanje in om daar in alle rust te kunnen schilderen en inspiratie op te doen.

Het thema van de collectie die ze tijdens de KUNSTROUTE HEUMEN wil laten zien heeft dan ook alles te maken met Spanje. VIVA ESPAÑA, OLÉ!

bottom of page